Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8597
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8597
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić, wcisnąć czosnek i wlać oliwkę. Doprawić do smaku.Wymieszać. Na wierzchu poukładać pokrojone pomidory i ser mozzarella. Zapiec w piekarniku 10 minut w 170 *. Całość posypać przyprawą. Smacznego.