Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka gdy brak czasu i pomysłu;)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30990
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5215
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30990
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5215
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Ser ścieramy na grubych oczkach.
Drobno posiekaną cebulę podsmażamy i dodajemy do niej oczyszczone,umyte i pokrojone w plasterki pieczarki.Dusimy aż odparuje trochę wody i dodajemy koncentrat,sól,pieprz i dokładnie mieszamy.Następnie dodajemy ugotowany i odcedzony makaron i łączymy razem.
Przekładamy do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą naczynia żaroodpornego,posypujemy serem i wstawiamy do piekarnika do 180 st na ok 10 min.