Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka gdy brak czasu i pomysłu;)
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24387
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 307
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 373
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24387
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 307
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 373
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Ser ścieramy na grubych oczkach.
Drobno posiekaną cebulę podsmażamy i dodajemy do niej oczyszczone,umyte i pokrojone w plasterki pieczarki.Dusimy aż odparuje trochę wody i dodajemy koncentrat,sól,pieprz i dokładnie mieszamy.Następnie dodajemy ugotowany i odcedzony makaron i łączymy razem.
Przekładamy do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą naczynia żaroodpornego,posypujemy serem i wstawiamy do piekarnika do 180 st na ok 10 min.