Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka gdy brak czasu i pomysłu;)
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1094
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 779
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1203
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 271
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1094
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 779
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1203
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 271
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Ser ścieramy na grubych oczkach.
Drobno posiekaną cebulę podsmażamy i dodajemy do niej oczyszczone,umyte i pokrojone w plasterki pieczarki.Dusimy aż odparuje trochę wody i dodajemy koncentrat,sól,pieprz i dokładnie mieszamy.Następnie dodajemy ugotowany i odcedzony makaron i łączymy razem.
Przekładamy do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą naczynia żaroodpornego,posypujemy serem i wstawiamy do piekarnika do 180 st na ok 10 min.