Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka gdy brak czasu i pomysłu;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Ser ścieramy na grubych oczkach.
Drobno posiekaną cebulę podsmażamy i dodajemy do niej oczyszczone,umyte i pokrojone w plasterki pieczarki.Dusimy aż odparuje trochę wody i dodajemy koncentrat,sól,pieprz i dokładnie mieszamy.Następnie dodajemy ugotowany i odcedzony makaron i łączymy razem.
Przekładamy do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą naczynia żaroodpornego,posypujemy serem i wstawiamy do piekarnika do 180 st na ok 10 min.