Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe mięsko na obiad.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Składniki
Wykonanie: Czosnek zmiażdżyć i wymieszać z drobno posiekaną natką pietruszki. Połączyć z mięsem, wbić jajko, dodać bułkę tartą i kminek. Doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Cukinię, marchewkę opłukać, osuszyć i pokroić w tasiemki. Na foli aluminiowej rozłożyć przygotowane mięso, a na nim rozłożyć cukinię i marchewkę. Uformować roladę, posmarować olejem, dokładnie zawinąć folią i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut. Po przestudzeniu zabrać folię i kroić w grubsze kromki , podawać do obiadu najlepiej z sosem chrzanowym, lub jako przystawkę z samym startym chrzanem