Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet genialnie nadaje się na grilla, przygotowuje się błyskawicznie a i przyprawiony dobrze błyskawicznie znika!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 50
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4301
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2587
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 50
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4301
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2587
Składniki
Mięso pokroiłam w paski. Zrobiłam bejce- dodatek musztardy sprawi, ze mięso będzie soczyste. Mięso obtoczyłam w bejcy, można zostawić na trochę ale jak to przy grillu czasami nie ma czasu.
Kawałki zwijałam i nadziewałam na patyki. Grillowałam do mocnego zrumienienia.
:D
Smacznego :)