Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet genialnie nadaje się na grilla, przygotowuje się błyskawicznie a i przyprawiony dobrze błyskawicznie znika!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Składniki
Mięso pokroiłam w paski. Zrobiłam bejce- dodatek musztardy sprawi, ze mięso będzie soczyste. Mięso obtoczyłam w bejcy, można zostawić na trochę ale jak to przy grillu czasami nie ma czasu.
Kawałki zwijałam i nadziewałam na patyki. Grillowałam do mocnego zrumienienia.
:D
Smacznego :)