Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka nie muszą być tłuste i nudnie, oto ich pyszna i zdrowsza wersja ;)
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1297
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 26
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12158
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 39
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1297
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 26
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12158
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 39
Składniki
Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, najlepiej na pojedyncze kostki. Marchew, ziemniak, pietruszkę kroimy w drobne paseczki. Czosnek i seler kroimy w plasterki, cebulę w kostkę, przyprawy mieszamy z sosem sojowym i ketchupem. Bierzemy worek do pieczenia w piekarniku wkładamy do niego mięso, pokrojone warzywa, przyprawy zawiązujemy dokładnie mieszamy i pieczemy w piekarniku przez godzinkę na 180 stopni.
Najlepiej smakują z ryżem.