Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka nie muszą być tłuste i nudnie, oto ich pyszna i zdrowsza wersja ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1606
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1372
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1416
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1443
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1606
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1372
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1416
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1443
Składniki
Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, najlepiej na pojedyncze kostki. Marchew, ziemniak, pietruszkę kroimy w drobne paseczki. Czosnek i seler kroimy w plasterki, cebulę w kostkę, przyprawy mieszamy z sosem sojowym i ketchupem. Bierzemy worek do pieczenia w piekarniku wkładamy do niego mięso, pokrojone warzywa, przyprawy zawiązujemy dokładnie mieszamy i pieczemy w piekarniku przez godzinkę na 180 stopni.
Najlepiej smakują z ryżem.