Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,kruche i bardzo smaczne:)
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Składniki
Umyte żeberka poporcjować. Wszystkie przyprawy zmieszać razem. Każdy kawałek żeberka obtoczyć w przyprawach i dać do rondla. Resztę przypraw dać na wierzch żeberek. Warzywa pokroić w talarki a natkę posiekać. Wrzucić na wierzch żeberek. Podlać wodą i dusić ponad godz.co jakiś czas zamieszać. Dusić do odparowania wody. Wtedy doprawić solą i pieprzem do smaku,lekko zasmażyć. Smacznego życzę!