Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7321
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7321
Składniki
Żeberka pokroic na porcje. Posypac solą, imbirem i czosnkiem.
Sos sojowy zmieszac z miodem i posmarowac żeberka.
Piec w piekarniku w 180 stopniach przez godzinę. Podczas pieczenia polewac sosem. Smacznego.