Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszne żeberka duszone w sosie zaciągniętym mąką ziemniaczaną, wiem że niektórym to się nie spodoba ale to wasz problem ponieważ mąka ziemniaczana jest dużo zdrowsza niż pszenna. Po przepis zapraszam na Kuchnia domowa Agi
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1909
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3867
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3639
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 450
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1909
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3867
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3639
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 450
Składniki
Podzielone żeberka obsypać przyprawą dodać olej i wmasować dokładnie w żeberka odstawić na 10 minut
Żeberka podsmażyć z obu stron, po podsmażeniu przełożyć je do garnka z 3,5 szklankami wody oraz suszonymi warzywami dusić pod pół przykrytą pokrywką do miękkości mięsa
Jak mięso jest już miękkie wtedy w 0,5 szklance wody rozrobić mąkę ziemniaczaną, zalać żeberka i zagotować cały czas mieszając do powstania sosu
Żeberka podałam z młodymi ziemniakami oraz mizerią z ogórka szklarniowego