Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, pyszne
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5692
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 79
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 107
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 604
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5692
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 79
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 107
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 604
Składniki
1. mięso (cały pasek, nie kroić na kawałki) umyć, osuszyć, 2. cebulę, czosnek, 1 łyżkę musztardy i 1 łyżkę oleju zmiksowac, dodać 1/2 łyżeczki soli, łyżkę sosu sojowego i trochę pieprzu, wymieszać, powstałą marynatą natrzeć mięso, zawinąć w folię, odstawić na dobę do lodówki, 3. przed pieczeniem wcześniej wyjąć mięso z lodówki, ułożyć w formie, (zawinięte w folię) piec ok 1 godz w 200 st, po tym czasie zdjąć folie i zapiec jeszcze ok 15 min pod grillem, smacznego