Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, pyszne
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5666
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5666
Składniki
1. mięso (cały pasek, nie kroić na kawałki) umyć, osuszyć, 2. cebulę, czosnek, 1 łyżkę musztardy i 1 łyżkę oleju zmiksowac, dodać 1/2 łyżeczki soli, łyżkę sosu sojowego i trochę pieprzu, wymieszać, powstałą marynatą natrzeć mięso, zawinąć w folię, odstawić na dobę do lodówki, 3. przed pieczeniem wcześniej wyjąć mięso z lodówki, ułożyć w formie, (zawinięte w folię) piec ok 1 godz w 200 st, po tym czasie zdjąć folie i zapiec jeszcze ok 15 min pod grillem, smacznego