Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, pyszne
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
1. mięso (cały pasek, nie kroić na kawałki) umyć, osuszyć, 2. cebulę, czosnek, 1 łyżkę musztardy i 1 łyżkę oleju zmiksowac, dodać 1/2 łyżeczki soli, łyżkę sosu sojowego i trochę pieprzu, wymieszać, powstałą marynatą natrzeć mięso, zawinąć w folię, odstawić na dobę do lodówki, 3. przed pieczeniem wcześniej wyjąć mięso z lodówki, ułożyć w formie, (zawinięte w folię) piec ok 1 godz w 200 st, po tym czasie zdjąć folie i zapiec jeszcze ok 15 min pod grillem, smacznego