Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, pyszne
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20835
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20835
Składniki
1. mięso (cały pasek, nie kroić na kawałki) umyć, osuszyć, 2. cebulę, czosnek, 1 łyżkę musztardy i 1 łyżkę oleju zmiksowac, dodać 1/2 łyżeczki soli, łyżkę sosu sojowego i trochę pieprzu, wymieszać, powstałą marynatą natrzeć mięso, zawinąć w folię, odstawić na dobę do lodówki, 3. przed pieczeniem wcześniej wyjąć mięso z lodówki, ułożyć w formie, (zawinięte w folię) piec ok 1 godz w 200 st, po tym czasie zdjąć folie i zapiec jeszcze ok 15 min pod grillem, smacznego