Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone żeberka wieprzowe niejednokrotnie lądują na naszych talerzach. Przyjemne w smaku, w każdej postaci, teraz w grillowej wersji wyborne są. Tak przygotowane można upiec i podać na ruszcie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 958
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420530
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1781
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 958
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420530
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1781
Składniki
Mięso kroimy w paski. Nakłuwamy. Pozostałe składniki dokładnie mieszamy (czosnek przeciskamy przez praskę), łączymy z żeberkami. Odstawiamy do lodówki na minimum kilka godzin. Smaki muszą przejść. W wersji na grill dodajemy więcej oleju i smarujemy podczas smażenia, pozostałą marynatą. W naczyniu żaroodpornym układamy mięso, polewamy marynatą. Zapiekamy 35 min. w temp. 180°C.