Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka w tej marynacie są niezwykle wyborne. Nie tylko nadają się do pieczenia, można je "zabrać" ze sobą na grill.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 321
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8824
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 321
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8824
Składniki
Przygotowujemy marynatę, wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Żeberka myjemy, kroimy na mniejsze kawałki. Następnie przekładamy do miski, zalewamy marynatą, przekładamy do lodówki na 3 godziny. Mięso, co jakiś czas obracamy. Do rękawa pieczeniowego przekładamy mięso wraz z marynatą, zamykamy i pieczemy 60-70 min w temperaturze 180°C. 15 min przed końcem pieczenia rozcinamy worek aby mięso się spiekło.