Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka w tej marynacie są niezwykle wyborne. Nie tylko nadają się do pieczenia, można je "zabrać" ze sobą na grill.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10124
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9174
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6545
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10124
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9174
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6545
Składniki
Przygotowujemy marynatę, wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Żeberka myjemy, kroimy na mniejsze kawałki. Następnie przekładamy do miski, zalewamy marynatą, przekładamy do lodówki na 3 godziny. Mięso, co jakiś czas obracamy. Do rękawa pieczeniowego przekładamy mięso wraz z marynatą, zamykamy i pieczemy 60-70 min w temperaturze 180°C. 15 min przed końcem pieczenia rozcinamy worek aby mięso się spiekło.