Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7542
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 32
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 76
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257544
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7542
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 32
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 76
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257544
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć, podzielić na porcje i zamarynować w musztardzie z olejem, pieprzem i solą. Mogą leżeć w lodówce całą noc. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy i dodać pokrojoną w piórka cebulę. Zeszklić na wolnym ogniu. Dodać żeberka i podlać wodą . Dusić ok 30-45 min pod przykryciem. Dodać ketchup, miód i dusić jeszcze ok 15 min. Smacznego. Porady Grubsze żeberka trzeba dłużej dusić.