Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2269
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1385
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3558
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1218
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2269
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1385
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3558
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1218
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć, podzielić na porcje i zamarynować w musztardzie z olejem, pieprzem i solą. Mogą leżeć w lodówce całą noc. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy i dodać pokrojoną w piórka cebulę. Zeszklić na wolnym ogniu. Dodać żeberka i podlać wodą . Dusić ok 30-45 min pod przykryciem. Dodać ketchup, miód i dusić jeszcze ok 15 min. Smacznego. Porady Grubsze żeberka trzeba dłużej dusić.