Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9614
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5018
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 666
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9614
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5018
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 666
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć, podzielić na porcje i zamarynować w musztardzie z olejem, pieprzem i solą. Mogą leżeć w lodówce całą noc. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy i dodać pokrojoną w piórka cebulę. Zeszklić na wolnym ogniu. Dodać żeberka i podlać wodą . Dusić ok 30-45 min pod przykryciem. Dodać ketchup, miód i dusić jeszcze ok 15 min. Smacznego. Porady Grubsze żeberka trzeba dłużej dusić.