Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi w lodówce pieczarki i tak je połączyłam z żeberkami,wyszło świetnie.Polecam:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1664
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1453
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1664
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1453
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1627
Składniki
Żeberka umyć i poporcjować,Obtoczone w mące zrumienić na smalcu z dwóch stron. Wyjąć ,a na tym tłuszczu smażyć pieczarki dość grubo pokrojone. Gdy pieczarki są usmażone ,dołożyć żeberka,dodać masło i posiekany czosnek i dusić pod przykryciem 30min.Jeśli potrzeba to podlać wodą by się nie przypaliło. Pod koniec doprawić do smaku. Posypać zieleniną,ja posypałam rzeżuchą.
Smacznego życzę!