Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka w porach pyszny treściwy obiadek! Pory i żeberka pycha!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 926
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 926
Składniki
Cebule i czosnek oczyszczamy. Cebulę kroimy drobno w kostkę , a czosnek przeciskamy przez praskę. Por myjemy i białą część kroimy w 0,5 centymetrowe paski. Żeberka rumienimy na smalcu z obu stron. Następnie żeberka dusimy w bulionie do 20 minut. Dodajemy cebulę, czosnek i paprykę w proszku. Dusimy do 20 minut i dodajemy pora. Następnie dusimy do miękkości mięsa.