Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka w porach pyszny treściwy obiadek! Pory i żeberka pycha!
Przepis dnia
Przepis na ten sernik jest bardzo prosty, szybki. Nawet początkująca gospodyn...
Odsłon: 4234
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 2010
Delikatne mięso z polędwicy uzupełnione warzywami stanowi wyśmienite danie ob...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na ten sernik jest bardzo prosty, szybki. Nawet początkująca gospodyn...
Odsłon: 4234
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 2010
Delikatne mięso z polędwicy uzupełnione warzywami stanowi wyśmienite danie ob...
Odsłon: 78
Składniki
Cebule i czosnek oczyszczamy. Cebulę kroimy drobno w kostkę , a czosnek przeciskamy przez praskę. Por myjemy i białą część kroimy w 0,5 centymetrowe paski. Żeberka rumienimy na smalcu z obu stron. Następnie żeberka dusimy w bulionie do 20 minut. Dodajemy cebulę, czosnek i paprykę w proszku. Dusimy do 20 minut i dodajemy pora. Następnie dusimy do miękkości mięsa.