Do góry

Dania główne Przepis na:

Żeberka w porach

Żeberka w porach

Autor:

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1916

Dodano:

Odsłon: 1128

Żeberka w porach pyszny treściwy obiadek! Pory i żeberka pycha!

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Żeberka w porach

Przygotowanie

  1. Cebule i czosnek oczyszczamy. Cebulę kroimy drobno w kostkę , a czosnek przeciskamy przez praskę. Por myjemy i białą część kroimy w 0,5 centymetrowe paski. Żeberka rumienimy na smalcu z obu stron. Następnie żeberka dusimy w bulionie do 20 minut. Dodajemy cebulę, czosnek i paprykę w proszku. Dusimy do 20 minut i dodajemy pora. Następnie dusimy do miękkości mięsa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń