Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka w porach pyszny treściwy obiadek! Pory i żeberka pycha!
Cebule i czosnek oczyszczamy. Cebulę kroimy drobno w kostkę , a czosnek przeciskamy przez praskę. Por myjemy i białą część kroimy w 0,5 centymetrowe paski. Żeberka rumienimy na smalcu z obu stron. Następnie żeberka dusimy w bulionie do 20 minut. Dodajemy cebulę, czosnek i paprykę w proszku. Dusimy do 20 minut i dodajemy pora. Następnie dusimy do miękkości mięsa.
Aromatyczne i rozpływające się w ustach mięso.Bardzo polecam:)
Odsłon: 463
Bardzo szybkie w przygotowaniu danie obiadowe z kapustą kiszoną, która ma sze...
Odsłon: 24363
Plastry z szynki wieprzowej przyprawione solą i pieprzem, usmażone, podane z...
Odsłon: 14
Pyszny orzeźwiający deser z galaretek w formie tortu bez pieczenia idealny n...
Odsłon: 32
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 144
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 132
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 101
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 121
Plastry z szynki wieprzowej przyprawione solą i pieprzem, usmażone, podane z...
Odsłon: 14
Pyszny orzeźwiający deser z galaretek w formie tortu bez pieczenia idealny n...
Odsłon: 32
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 144
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 132
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 101
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 121
Składniki
Cebule i czosnek oczyszczamy. Cebulę kroimy drobno w kostkę , a czosnek przeciskamy przez praskę. Por myjemy i białą część kroimy w 0,5 centymetrowe paski. Żeberka rumienimy na smalcu z obu stron. Następnie żeberka dusimy w bulionie do 20 minut. Dodajemy cebulę, czosnek i paprykę w proszku. Dusimy do 20 minut i dodajemy pora. Następnie dusimy do miękkości mięsa.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sztuka mięsa z sosem i ziemniakami.
Dania główne
Pieczone bataty ze szpinakiem
Dania główne
Faszerowane papryki
Dania główne
Żeberka pieczone w miodzie i piwie
Sztuka mięsa z sosem i ziemniakami.
Plastry z szynki wieprzowej przyprawione solą i pieprzem, usmażone, podane z...
Odsłon: 14
Pieczone bataty ze szpinakiem
Idealne na wegeteriański obiad
Odsłon: 47