Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podchodziłam do tego przepisu sceptycznie.Niepotrzebnie:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 113
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 191
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1271
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 113
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 191
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1271
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Składniki
Umyte i osuszone żeberka podzielić na porcje. Składniki sosu dokładnie wymieszać. W żaroodpornym naczyniu ułożyć żeberka, zalać sosem, piec do miękkości w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. W czasie pieczenia kilkakrotnie przewracać.
Ot i cała filozofia:) Jest naprawdę pycha!!!