Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podchodziłam do tego przepisu sceptycznie.Niepotrzebnie:)
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 123
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 505
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 223
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 123
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 505
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 223
Składniki
Umyte i osuszone żeberka podzielić na porcje. Składniki sosu dokładnie wymieszać. W żaroodpornym naczyniu ułożyć żeberka, zalać sosem, piec do miękkości w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. W czasie pieczenia kilkakrotnie przewracać.
Ot i cała filozofia:) Jest naprawdę pycha!!!