Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podchodziłam do tego przepisu sceptycznie.Niepotrzebnie:)
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 118
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 33
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 118
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 33
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Składniki
Umyte i osuszone żeberka podzielić na porcje. Składniki sosu dokładnie wymieszać. W żaroodpornym naczyniu ułożyć żeberka, zalać sosem, piec do miękkości w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. W czasie pieczenia kilkakrotnie przewracać.
Ot i cała filozofia:) Jest naprawdę pycha!!!