Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na codzienny lub odświętny obiad! Polecam bo mięsa w warzywach idealnie się komponują!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1697
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3077
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1150
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1926
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1697
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3077
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1150
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1926
Składniki
Żeberka myjemy i gotujemy 10 minut. Następnie przekładamy je do naczynią żaroodpornego posypujemy przyprawami i polewamy olejem. Dodajemy ziele angielskie, liść laurowy i odstawiamy na pół godziny. Warzywa myjemy i obieramy. Marchew i pietruszkę kroimy w plasterki a cebulę w piórka. Warzywa dajemy do mięsa i pieczemy w piekarniku do 1,5 godziny.Podajemy z ziemniakami i sałatą.