Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi nasz sposób na pyszne żeberka.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 31
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 521
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2001
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3990
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 31
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 521
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2001
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3990
Składniki
Żeberka umyć i pokroić na słupki. Pieczarki pokroić w grube plastry, cebule w piórka.
Zaprawa: w miesce wymieszać oliwę, wodę, pieprz, rozdrobnione kostki i czosnek, dodać do tego pieczarki i cebulę. Mięso nasmarować zaprawą i zostawić najlepiej na noc w lodówce.
Piec 1,5 godziny w 150 stopniach, termoobieg. Na zdjęciu podane z duszoną marchewką i kalarepką. Smacznego. :)