Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi nasz sposób na pyszne żeberka.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4755
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12892
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7271
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4755
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12892
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7271
Składniki
Żeberka umyć i pokroić na słupki. Pieczarki pokroić w grube plastry, cebule w piórka.
Zaprawa: w miesce wymieszać oliwę, wodę, pieprz, rozdrobnione kostki i czosnek, dodać do tego pieczarki i cebulę. Mięso nasmarować zaprawą i zostawić najlepiej na noc w lodówce.
Piec 1,5 godziny w 150 stopniach, termoobieg. Na zdjęciu podane z duszoną marchewką i kalarepką. Smacznego. :)