Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi nasz sposób na pyszne żeberka.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2175
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 840
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2175
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 840
Składniki
Żeberka umyć i pokroić na słupki. Pieczarki pokroić w grube plastry, cebule w piórka.
Zaprawa: w miesce wymieszać oliwę, wodę, pieprz, rozdrobnione kostki i czosnek, dodać do tego pieczarki i cebulę. Mięso nasmarować zaprawą i zostawić najlepiej na noc w lodówce.
Piec 1,5 godziny w 150 stopniach, termoobieg. Na zdjęciu podane z duszoną marchewką i kalarepką. Smacznego. :)