Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi nasz sposób na pyszne żeberka.
Polecam.
Odsłon: 771
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 68
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 215
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 243
Polecam.
Odsłon: 771
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 68
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 215
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 243
Składniki
Żeberka umyć i pokroić na słupki. Pieczarki pokroić w grube plastry, cebule w piórka.
Zaprawa: w miesce wymieszać oliwę, wodę, pieprz, rozdrobnione kostki i czosnek, dodać do tego pieczarki i cebulę. Mięso nasmarować zaprawą i zostawić najlepiej na noc w lodówce.
Piec 1,5 godziny w 150 stopniach, termoobieg. Na zdjęciu podane z duszoną marchewką i kalarepką. Smacznego. :)