Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z dodatkiem szpinaku, jest bardzo puszyste i delikatne, z dodatkiem serowego farszu to pyszny piątkowy obiadek
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1522
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1139
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 111
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 216
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1522
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1139
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 111
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 216
Składniki
Szpinak rozmrozić, dodać mleko, wodę, jajko, mąkę i sól, wymieszać na gładkie ciasto, odstawić na min pół godziny. W tym czasie ser wymieszać ze śmietaną, roztartym czosnkiem, solą i pieprzem. Ser żółty zetrzeć na tarce, 2 łyżki odłożyć, resztę dać do masy serowej. Usmażyć cienkie naleśniki, posmarować serem, zwinąć w roladki, włożyć do naczynia żaroodpornego, posypać żółtym serem, zapiec w piekarniku ok 15 min. Smacznego.