Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z dodatkiem szpinaku, jest bardzo puszyste i delikatne, z dodatkiem serowego farszu to pyszny piątkowy obiadek
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2498
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 184
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 181
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 744
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2498
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 184
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 181
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 744
Składniki
Szpinak rozmrozić, dodać mleko, wodę, jajko, mąkę i sól, wymieszać na gładkie ciasto, odstawić na min pół godziny. W tym czasie ser wymieszać ze śmietaną, roztartym czosnkiem, solą i pieprzem. Ser żółty zetrzeć na tarce, 2 łyżki odłożyć, resztę dać do masy serowej. Usmażyć cienkie naleśniki, posmarować serem, zwinąć w roladki, włożyć do naczynia żaroodpornego, posypać żółtym serem, zapiec w piekarniku ok 15 min. Smacznego.