Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z dodatkiem szpinaku, jest bardzo puszyste i delikatne, z dodatkiem serowego farszu to pyszny piątkowy obiadek
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13291
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 495
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9848
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13291
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 495
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9848
Składniki
Szpinak rozmrozić, dodać mleko, wodę, jajko, mąkę i sól, wymieszać na gładkie ciasto, odstawić na min pół godziny. W tym czasie ser wymieszać ze śmietaną, roztartym czosnkiem, solą i pieprzem. Ser żółty zetrzeć na tarce, 2 łyżki odłożyć, resztę dać do masy serowej. Usmażyć cienkie naleśniki, posmarować serem, zwinąć w roladki, włożyć do naczynia żaroodpornego, posypać żółtym serem, zapiec w piekarniku ok 15 min. Smacznego.