Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z dodatkiem szpinaku, jest bardzo puszyste i delikatne, z dodatkiem serowego farszu to pyszny piątkowy obiadek
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 203
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25125
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 203
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25125
Składniki
Szpinak rozmrozić, dodać mleko, wodę, jajko, mąkę i sól, wymieszać na gładkie ciasto, odstawić na min pół godziny. W tym czasie ser wymieszać ze śmietaną, roztartym czosnkiem, solą i pieprzem. Ser żółty zetrzeć na tarce, 2 łyżki odłożyć, resztę dać do masy serowej. Usmażyć cienkie naleśniki, posmarować serem, zwinąć w roladki, włożyć do naczynia żaroodpornego, posypać żółtym serem, zapiec w piekarniku ok 15 min. Smacznego.