Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca surówka, znakomita jako dodatek do ryb, czy mięsa.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4562
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1642
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 502
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4562
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1642
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 502
Składniki
Sos: Oliwa, ocet, cukier, sól, pieprz dokładnie wymieszać i odstawić do przegryzienia smaków.
Ogórek, cebulę i koperek drobno kroimy, sałatę lodową też kroimy na małe kawałki. Do warzyw dajemy kawałki sera feta, polewamy dresingiem i dokładnie mieszamy.
(Sałatę kroimy plastikowym, lub ceramicznym nożem żeby nie pozbawić jej wartości odżywczych, jeżeli takiego nie mamy to trzeba ją porwać)