Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca surówka, znakomita jako dodatek do ryb, czy mięsa.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2113
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6268
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 825
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2113
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6268
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 825
Składniki
Sos: Oliwa, ocet, cukier, sól, pieprz dokładnie wymieszać i odstawić do przegryzienia smaków.
Ogórek, cebulę i koperek drobno kroimy, sałatę lodową też kroimy na małe kawałki. Do warzyw dajemy kawałki sera feta, polewamy dresingiem i dokładnie mieszamy.
(Sałatę kroimy plastikowym, lub ceramicznym nożem żeby nie pozbawić jej wartości odżywczych, jeżeli takiego nie mamy to trzeba ją porwać)