Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca surówka, znakomita jako dodatek do ryb, czy mięsa.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2072
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5520
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5535
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2072
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5520
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5535
Składniki
Sos: Oliwa, ocet, cukier, sól, pieprz dokładnie wymieszać i odstawić do przegryzienia smaków.
Ogórek, cebulę i koperek drobno kroimy, sałatę lodową też kroimy na małe kawałki. Do warzyw dajemy kawałki sera feta, polewamy dresingiem i dokładnie mieszamy.
(Sałatę kroimy plastikowym, lub ceramicznym nożem żeby nie pozbawić jej wartości odżywczych, jeżeli takiego nie mamy to trzeba ją porwać)