Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe i proste danie, ale smakuje rewelacyjnie.
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1699
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35040
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 163
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 84
Kresowe łężnie to kotlety ziemniaczane z farszem z kapusty kiszonej. To danie...
Odsłon: 5125
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1699
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35040
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 163
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 84
Kresowe łężnie to kotlety ziemniaczane z farszem z kapusty kiszonej. To danie...
Odsłon: 5125
Składniki
Ziemniaki pokroić w plastry, a cebulę przysmażyć na złoto. Ziemniaki nakładać do żaroodpornego garnka na przemian z przysmażona cebulą. Zrobić kilka warstw a na wierzchnią zetrzeć ser żółty. Wszystko włożyć do piekarnika i piec ok 60 min. w temperaturze 200st.