Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam taki pomysł. Dziś został zrealizowany. :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Ziemniaki ubić, dodać maliny i mąkę ziemniaczaną. Całość wyrobić na jednolitą masę. Powinna być dość gęsta i trochę klejąca. Formować knedelki. Każdy obtoczyć w mące pszennej, wrzucać na wrzącą wodę. Gotować do momentu, aż knedle wypłyną na powierzchnię. Podawać ze śmietaną i cukrem pudrem. Smacznego.