Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam taki pomysł. Dziś został zrealizowany. :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1114
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1114
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
Składniki
Ziemniaki ubić, dodać maliny i mąkę ziemniaczaną. Całość wyrobić na jednolitą masę. Powinna być dość gęsta i trochę klejąca. Formować knedelki. Każdy obtoczyć w mące pszennej, wrzucać na wrzącą wodę. Gotować do momentu, aż knedle wypłyną na powierzchnię. Podawać ze śmietaną i cukrem pudrem. Smacznego.