Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam taki pomysł. Dziś został zrealizowany. :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414069
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2233
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414069
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2233
Składniki
Ziemniaki ubić, dodać maliny i mąkę ziemniaczaną. Całość wyrobić na jednolitą masę. Powinna być dość gęsta i trochę klejąca. Formować knedelki. Każdy obtoczyć w mące pszennej, wrzucać na wrzącą wodę. Gotować do momentu, aż knedle wypłyną na powierzchnię. Podawać ze śmietaną i cukrem pudrem. Smacznego.