Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam taki pomysł. Dziś został zrealizowany. :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8075
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2742
Polecam.
Odsłon: 1298
Polecam.
Odsłon: 394
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8075
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2742
Polecam.
Odsłon: 1298
Polecam.
Odsłon: 394
Składniki
Ziemniaki ubić, dodać maliny i mąkę ziemniaczaną. Całość wyrobić na jednolitą masę. Powinna być dość gęsta i trochę klejąca. Formować knedelki. Każdy obtoczyć w mące pszennej, wrzucać na wrzącą wodę. Gotować do momentu, aż knedle wypłyną na powierzchnię. Podawać ze śmietaną i cukrem pudrem. Smacznego.