Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, ale niezwykle smaczne i szybkie danie, inspirowane wloska kuchnia i nie tylko...
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1475
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1200
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1005
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1475
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1200
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1005
Składniki
Ziemniaki ugotowac w mundurkach, obrac i pokroic w plastry. Ulozyc na blasze do pieczenia, doprawic sola i pieprzem. Posmarowac kazdy plaster pomidorowym pesto*, nalozyc plsterek salami, pomidora, listek bazylii i plaster mozzarelli. Piec ok. 20 min. w temp. 200°C * przepis na domowe pesto: https://smaker.pl/przepis-pesto-rosso-all-arrabbiata,107526.html
Ogórka i morele pokroic w kostki, cebule i ziola drobno posiekac. Wszystko razem wymieszac, doprawic i odstawic na ok. godzine, aby sie "przegryzlo".
Ziemniaki podawac z salsa.