Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udało sie nam nazbierać troche kurek,chyba to ostatnie w tym roku.będa więc ziemniaczki nadziewane kurkami.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5060
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13625
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7704
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5060
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13625
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7704
Składniki
boczek usmażyc razem z cebula,dodac kurki i smazyc do wyparowania soku,do grzybów dodać posiekany czosnek,natkę pietruszki,dolozyć śmietanę,doprawic solą i pieprzem i jeszcze chwilkę posmażyć
ziemniaki obrać,wydrążyć,ułożyc w naczyniu żaroodpornym lub blaszce,posolić skropić olejem,wstawic do nagrzanego piekarnika i piec aż ziemniaki będą prawie miękkie
do ziemniaków włożyc grzyby,posypać tartym serem i jeszcze chwile piec,takie ziemniaki mozna równiez przygotować z pieczarkami