Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi tak przygotowane ziemniaczki,chrupiące i aromatyczne.Serdecznie polecam:)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3311
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3311
Składniki
Obrane ziemniaki pokroić w plasterki ,opruszyć ziołami pokrojoną w kostkę cebulką,solą i wymieszać z rozpuszczonym masłem. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i zapiekać co jakiś czas mieszając. Gotowe posypać zielonymi pędami czosnku( posadziłam w skrzynce ) Podawać z czym lubimy. Smacznego życzę!