Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3417
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3417
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach . Obrać , pokroić na połówki ,ćwiartki w zależności od wielkości.. Bekon pokroić w paski i na dużej rozgrzanej patelni wysmażyć na chrupko. Dodać musztardę , podgrzać. Cebule pokroić w krążki . Dodać do bekonu , poddusić. Listki selera odkroić , a łodygi pokroić w krążki , dodać do cebuli z bekonem , poddusić . Dodać pomidory , ziemniaki , usmażyć na złocisto , ostrożnie odwracając. Doprawić solą i pieprzem , ozdobić listkami selera.