Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5232
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 808
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11631
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5232
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 808
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11631
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach . Obrać , pokroić na połówki ,ćwiartki w zależności od wielkości.. Bekon pokroić w paski i na dużej rozgrzanej patelni wysmażyć na chrupko. Dodać musztardę , podgrzać. Cebule pokroić w krążki . Dodać do bekonu , poddusić. Listki selera odkroić , a łodygi pokroić w krążki , dodać do cebuli z bekonem , poddusić . Dodać pomidory , ziemniaki , usmażyć na złocisto , ostrożnie odwracając. Doprawić solą i pieprzem , ozdobić listkami selera.