Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone ziemniaki na dwa sposoby. Ziemniaki na postny obiad.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 577
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 577
Składniki
Ziemniaki obrać, poszatkować na talarki.
Cebulę obrać i też pokroić. Rozmaryn porwać.Koperek posiekać. Do ziemniaków ,dodać resztę składniki.
Przyprawić ziemniaki, polać olejem i wymieszać. Przełożyć do rondla, przykryć pokrywką i piec 45 min. w 175*. Zdjąć pokrywkę i piec jeszcze 15 min.
Można podsmażyć plasterki ziemniaków z cebulą, na patelni. Potem przekładać do rondla.(sposób dłuższy, ale ziemniaki pyszniejsze)
Piec w piekarniku około 45 min.
Podawać z sadzonym jajkiem i maślanką.