Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone ziemniaki na dwa sposoby. Ziemniaki na postny obiad.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 93
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5718
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3994
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 687
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 93
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5718
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3994
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 687
Składniki
Ziemniaki obrać, poszatkować na talarki.
Cebulę obrać i też pokroić. Rozmaryn porwać.Koperek posiekać. Do ziemniaków ,dodać resztę składniki.
Przyprawić ziemniaki, polać olejem i wymieszać. Przełożyć do rondla, przykryć pokrywką i piec 45 min. w 175*. Zdjąć pokrywkę i piec jeszcze 15 min.
Można podsmażyć plasterki ziemniaków z cebulą, na patelni. Potem przekładać do rondla.(sposób dłuższy, ale ziemniaki pyszniejsze)
Piec w piekarniku około 45 min.
Podawać z sadzonym jajkiem i maślanką.