Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
ziemniaki obieramy ze skorki i gotujemy do pol miękkości,odlewamy wodę gdy wystygną kroimy na dość dużą kostkę
Łączymy ziemniaki z sosem pomidorowym solimy pieprzymy można dodać pietruszkę wkładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy ok 15 minut w tem 180 stopni,po upływie czasu dodajemy oliwki i zapiekamy jeszcze 5 minut.