Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie lepsza alternatywa dla frytek!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20072
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20072
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Obrane ziemniaki kroimy w cząstki, solimy, gotujemy na wpół miękkie. Do miseczki wlewamy olej, następnie dodajemy 2 czubate łyżeczki papryki, 1 łyżeczkę czosnku oraz 1 kopiasta łyżkę rozmarynu, mieszamy.
Ziemniaki odcedzamy ,polewamy gotową przyprawa,lekko wstrzasamy, wykładamy na blaszkę i pieczemy w piekarniku 230stopni na ok 15min. Bardzo często wcześniej przygotowuje kurczaka i robię dwie potrawy jednocześnie. Do ziemniaczków polecam sos czosnkowy oczywiście własnej roboty. Smacznego