Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie lepsza alternatywa dla frytek!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2076
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 81
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 176
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 167
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2076
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 81
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 176
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 167
Składniki
Obrane ziemniaki kroimy w cząstki, solimy, gotujemy na wpół miękkie. Do miseczki wlewamy olej, następnie dodajemy 2 czubate łyżeczki papryki, 1 łyżeczkę czosnku oraz 1 kopiasta łyżkę rozmarynu, mieszamy.
Ziemniaki odcedzamy ,polewamy gotową przyprawa,lekko wstrzasamy, wykładamy na blaszkę i pieczemy w piekarniku 230stopni na ok 15min. Bardzo często wcześniej przygotowuje kurczaka i robię dwie potrawy jednocześnie. Do ziemniaczków polecam sos czosnkowy oczywiście własnej roboty. Smacznego