Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie lepsza alternatywa dla frytek!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Obrane ziemniaki kroimy w cząstki, solimy, gotujemy na wpół miękkie. Do miseczki wlewamy olej, następnie dodajemy 2 czubate łyżeczki papryki, 1 łyżeczkę czosnku oraz 1 kopiasta łyżkę rozmarynu, mieszamy.
Ziemniaki odcedzamy ,polewamy gotową przyprawa,lekko wstrzasamy, wykładamy na blaszkę i pieczemy w piekarniku 230stopni na ok 15min. Bardzo często wcześniej przygotowuje kurczaka i robię dwie potrawy jednocześnie. Do ziemniaczków polecam sos czosnkowy oczywiście własnej roboty. Smacznego