Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron Lubczykowy wstążki z podsmażoną cebulką z pieczarkami, plus pasternak i purpurowe brokuły z woka , oliwa z konopii , sól, pieprz i nic więcej nie trzeba do szczęścia wieczorową porą dziś Inspirowane jednym z moich ulubionych drzewek w kolorze blue - Ceanothus zwany bzem kalifornijskim
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4339
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1083
Polecam.
Odsłon: 583
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4339
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1083
Polecam.
Odsłon: 583
Składniki
Na rozgrzanym woku (patelni głębokiej) blanszujemy grzyby z cebulką , w osobnym garnku z wodą lekko blanszujemy w osolonej wodzie pasternak z brokułami , który na koniec dodajemy do grzybów na talerzu . Całość skrapiamy odrobiną oleju konopnego , pieprzymy i dekorojemy listkami Rappa Brassica :)