Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron Lubczykowy wstążki z podsmażoną cebulką z pieczarkami, plus pasternak i purpurowe brokuły z woka , oliwa z konopii , sól, pieprz i nic więcej nie trzeba do szczęścia wieczorową porą dziś Inspirowane jednym z moich ulubionych drzewek w kolorze blue - Ceanothus zwany bzem kalifornijskim
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 68
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 30
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 68
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 30
Składniki
Na rozgrzanym woku (patelni głębokiej) blanszujemy grzyby z cebulką , w osobnym garnku z wodą lekko blanszujemy w osolonej wodzie pasternak z brokułami , który na koniec dodajemy do grzybów na talerzu . Całość skrapiamy odrobiną oleju konopnego , pieprzymy i dekorojemy listkami Rappa Brassica :)