Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron Lubczykowy wstążki z podsmażoną cebulką z pieczarkami, plus pasternak i purpurowe brokuły z woka , oliwa z konopii , sól, pieprz i nic więcej nie trzeba do szczęścia wieczorową porą dziś Inspirowane jednym z moich ulubionych drzewek w kolorze blue - Ceanothus zwany bzem kalifornijskim
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2235
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1339
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 502
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3503
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1145
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2235
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1339
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 502
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3503
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1145
Składniki
Na rozgrzanym woku (patelni głębokiej) blanszujemy grzyby z cebulką , w osobnym garnku z wodą lekko blanszujemy w osolonej wodzie pasternak z brokułami , który na koniec dodajemy do grzybów na talerzu . Całość skrapiamy odrobiną oleju konopnego , pieprzymy i dekorojemy listkami Rappa Brassica :)