Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron Lubczykowy wstążki z podsmażoną cebulką z pieczarkami, plus pasternak i purpurowe brokuły z woka , oliwa z konopii , sól, pieprz i nic więcej nie trzeba do szczęścia wieczorową porą dziś Inspirowane jednym z moich ulubionych drzewek w kolorze blue - Ceanothus zwany bzem kalifornijskim
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 746
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253391
Polecam.
Odsłon: 1448
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 746
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253391
Polecam.
Odsłon: 1448
Składniki
Na rozgrzanym woku (patelni głębokiej) blanszujemy grzyby z cebulką , w osobnym garnku z wodą lekko blanszujemy w osolonej wodzie pasternak z brokułami , który na koniec dodajemy do grzybów na talerzu . Całość skrapiamy odrobiną oleju konopnego , pieprzymy i dekorojemy listkami Rappa Brassica :)