Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam podroby a szczególnie żołądki, doprawione odpowiednio są pyszne
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 405
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 303
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3185
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 405
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 303
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3185
Składniki
1. Żołądki myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. 2. Zalewamy wodą i z dodatkiem Vegety gotujemy.
3. Paprykę kroimy na małe plasterki i dokładamy do żołądków.
4. Pieczarki również kroimy i dodajemy do żołądków
5. Do samą czynność robimy z ogórkami .
6. Pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowe, ewentualnie doprawiamy jeszcze solą i doprawiamy chili.
7. Mąkę rozrabiamy z wodą zimną i hartując dodajemy do żołądków, chwilkę gotujemy.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.