Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znam wiele osób,które nie lubią podrobów,a to błąd bo można fajne potrawy z nich wyczarować.Dzisiaj polecam żołądki :)
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 16
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3299
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1307
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1860
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 16
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3299
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1307
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1860
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Składniki
Żołądki dokładnie wyczyścić i kilka razy wypłukać. Zalać wodą i gotować 5 min.wodę odlać,powtórzyć takie obgotowanie 2 x. Wystudzone pokroić na mniejsze części zalać bulionem i gotować do miękkości. Osobno pokroić cebulkę w piórka i zeszklić na maśle Dodać do żołądków.Doprawić wszystkimi przyprawami ,gotować 10 min.. Mąkę roztrzepać w małej ilości wody wlać do żołądków. Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i śmietanę zahartowaną sosem. Jeśli jest konieczność doprawić do smaku. Smacznego życzę!