Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żołądki w połączeniu ze słodką marchewką i koperkiem smakują wyśmienicie.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 33
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 241
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 390
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 33
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 241
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 390
Składniki
Żołądki dokładnie umyj, podziel na mniejsze kawałki. Włóż do garnka i zalej wodą. Gotuj przez 10 minut. Odcedź. Zalej ponownie wodą (z dodatkiem łyżki soli). i gotuj do miękkości. Marchew obierz i zetrzyj na tarce. Cebulę pokrój w kostkę. Warzywa podsmaż na łyżce masła. Posyp mąką. Chwilę jeszcze przesmaż. Zalej bulionem. Dodaj posiekany koperek i śmietanę. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem.