Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne jedzenie.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6924
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5176
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2213
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6924
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5176
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2213
Składniki
Wykonanie: Mięso delikatnie rozbić z solą i pieprzem z jednej strony. Następnie rozłożyć umyte wysuszone liście mięty, ser żółty i parówkę włożoną w środek pora. Zwinąć zraz i spiąć wykałaczkami. Na patelni rozgrzać tłuszcz i włożyć gotowy zraz oprószony mąką. Usmażyć z obu stron na złoty kolor, następnie podlać rosołem i dusić na małym ogniu około 30 minut. Gotowy zrazik kroić ukośnie, podać w sosie własnym i ozdobić świeżą miętą