Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne danie na niedzielny obiad.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2126
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2126
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć i pokroić w plastry i utłuc. Na każdym mięsie ułożyć paski boczku, zwinąć, i obtoczyć w bułce tartej i spiąć wykałaczkami.
Smażyć na oleju, następnie ułożyć w rondlu, wrzucić pokrojone pieczarki, podlać wodą i przyprawić do smaku. Dusić około ½ godziny na wolnym ogniu, i w międzyczasie dodać pokrojonego pora. W razie potrzeby podlewać wodą , jeszcze raz doprawić i posypać natką pietruszki.