Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie, zrazy są przepyszne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić, ugotować, odcisnąć i przysmażyć na tłuszczu razem z pokrojoną cebulą. Następnie zmielić, wymieszać z mięsem, namoczoną i odciśniętą bułką, jajkiem, mąką i przyprawami do smaku. Formować owalne zraziki, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na tłuszczu złociście.