Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki mięsa otoczone kremowym sosem na bazie mleka kokosowego i musztardy. Słodki smak mleka kokosowego idealnie komponuje się z ostrym i lekko kwaśnym smakiem musztardy.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 659
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 575
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 659
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 575
Składniki
Mięso kroimy na plastry, oprószamy solą, pieprzem i curry. Mięso obsmażamy na maśle, zalewamy mlekiem wymieszanym z musztardą. Dodajemy liść laurowy i ziele angielskie dusimy pod przykryciem około 20 minut. Uduszone mięso podajemy z warzywami ugotowanymi na parze lub jeśli wolimy duszonymi na patelni.