Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki mięsa otoczone kremowym sosem na bazie mleka kokosowego i musztardy. Słodki smak mleka kokosowego idealnie komponuje się z ostrym i lekko kwaśnym smakiem musztardy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3097
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3097
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Mięso kroimy na plastry, oprószamy solą, pieprzem i curry. Mięso obsmażamy na maśle, zalewamy mlekiem wymieszanym z musztardą. Dodajemy liść laurowy i ziele angielskie dusimy pod przykryciem około 20 minut. Uduszone mięso podajemy z warzywami ugotowanymi na parze lub jeśli wolimy duszonymi na patelni.