Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone roladki schabowe faszerowane pieczarkami z cebulą , pomysł na bardzo smaczny i szybki obiad.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1895
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3848
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3614
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 424
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1895
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3848
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3614
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 424
Składniki
1. Pieczarki myjemy ii drobno kroimy, cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. 2. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy pieczarki z cebulą aż woda wyparuje, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami. 3. Schab rozbijamy na cienkie płaty, posypujemy solą i pieprzem.Nakładamy farsz z pieczarek i cebuli oraz po kawałku sera.
4. Zwijamy roladki i spinamy wykałaczką. Przekładamy na patelnię na rozgrzany olej i obsmażamy ze wszystkich stron na rumiano.
5. Podlewamy wodą i przekładamy do garnka. Dusimy na wolnym ogniu ok. 30-40 minut do odparowania wody. Uważamy aby nie przypalić. Miękkie zrazy wykładamy na półmisek. Podajemy z ziemniakami i surówką.