Do góry

Dania główne Przepis na:

Zupa gołąbkowa z chlebem.

Zupa gołąbkowa z chlebem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1683 Ocena: 27184

Dodano:

Odsłon: 596

Do dania użyłam gołąbków wcześniej zamrożonych. Zrobiłam je w sosie pomidorowym, podane z chlebem.

Składniki

  • gołąbki w sosie własnym, zamrożone 4 szt.
  • chleb
  • mąka pszenna 1 łyżka
  • śmietana 30-36% 2 łyżki
  • Natka pietruszki
1-2 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zupa gołąbkowa z chlebem.

Przygotowanie

  1. Gołąbki odmrażamy, doprowadzamy do zagotowania. Do gotujących się gołąbków dodajemy łyżkę koncentratu pomidorowego, zagęszczamy i zabielamy śmietaną. do gotującego się sosu dodajemy drobno pokrojoną natkę pietruszki. Zupę gołąbkową podajemy z chlebem.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń