Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do dania użyłam gołąbków wcześniej zamrożonych. Zrobiłam je w sosie pomidorowym, podane z chlebem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8187
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1178
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8187
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1178
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Składniki
Gołąbki odmrażamy, doprowadzamy do zagotowania. Do gotujących się gołąbków dodajemy łyżkę koncentratu pomidorowego, zagęszczamy i zabielamy śmietaną. do gotującego się sosu dodajemy drobno pokrojoną natkę pietruszki. Zupę gołąbkową podajemy z chlebem. Smacznego!!!