Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, rozgrzewająca zupa na obiad.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15775
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4760
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 455
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15775
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4760
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 455
Składniki
Wykonanie: Kapustę zalać 3 litrami wody i zagotować. Boczek pokroić w kostkę i wymieszać z papryką, następnie dodać do kapusty. Cebulę i czosnek obrać, drobno posiekać i również dodać do kapusty. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku i pod koniec gotowania połączyć ze śmietaną wymieszaną z mąką. Zagotować i podawać z dobrym pieczywem.