Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z czerwonej soczewicy na wywarze warzywnym z dodatkiem czerwonej papryki i pomidorów, cebuli, czosnku oraz tymianku.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8672
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7270
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4972
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327943
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8672
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7270
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4972
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327943
Składniki
1. Przygotowujemy wywar warzywny. 2. Cebulę i czosnek podsmażamy. Dodajemy pokrojoną paprykę czerwoną, tymianek i starty świeży imbir.
3. Dodajemy soczewice, która najpierw dokładnie płuczemy wodą. Mieszamy i przesmażamy.
4. Dodajemy pomidory w puszce i zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości soczewicy. 5. Doprawiamy pieprzem, solą i kurkumą.