Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 316
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 478
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1191
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 316
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 478
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1191
Składniki
ziemniaki obrac ,opłukać i pokroic w kostkę,marchew też pokroić
półtora litra wody zagotować dodając ziele ,liście laurowe,majeranek,czosnek,włozyc ziemniaki i marchew
kiedy ziemniaki i marchew bedzie miękka wlać zurek i zagotować
ccebulę obrac i posiekać ,boczek i kiełbase pokroic i podsmazyc,dodac do zupy ,doprawijać ją solą,pieprzem i chrzanempodawac z jajkami ugotowanymi na twardo