Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11396
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13555
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5341
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11396
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13555
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5341
Składniki
POKROIĆ DROBNIUTKO BOCZEK DODAĆ POKROJONĄ CEBULKĘ,DODAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ WYWARU,NASTĘPNIE POKROJONĄ W TALARKI KIEŁBASĘ ,WRZUCIĆ LIŚĆ LAUROWY I ZIELE I WLAĆ ZAKWAS,CHWILĘ POGOTOWAĆ.NA KONIEC DODAĆ OK.1 ŁYŻKI MAJERANKU.JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO JA DODAJĘ DO GARNKA Z ŻURKIEM MOŻNA ODDZIELNIE UGOTOWAĆ ZIEMNIAKI/CAŁE/I TEŻ DODAĆ NO I GOTOWE.SMACZNEGO!