Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Składniki
Nie podaję przepisu na biszopt bo przeważnie każdy ma swój wypróbowany chodzi o to ażeby był z 4 jaj na całą prostokatną blachę czyli niezbyt wysoki. 1,5 szklanki mleka zagotować z cukrami resztę mleka wymieszać z żółtkami i mąką i wlać na gotujące sie mleko i mieszając ugotować budyń,utrzeć margarynę i dodawać po łyżce wystudzonego budyniu .Na wystudzony biszkopt położyc masę budyniową na to warstwę herbatników następnie karmel z puszki i znowu warstwę herbatników a na samą górę wyłożyć 3 śnieżki uprzednio zmiksowane z 2 szklankami mleka i zetrzeć czekoladę.najlepiej wstawić na kilka godzin do lodówki aby stężało.Życzę smacznego.