Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 854
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4479
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1086
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 480
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3361
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 854
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4479
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1086
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 480
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3361
Składniki
Do garnka wkładamy margarynę i topimy ją ,odstawiamy do wystygnięcia. Do miski wsypujemy mąkę ,cukier,wlewamy ostudzoną margarynę i ucieramy dodajemy po jednym jajku ,mleko oraz wsypujemy amoniak, dobrze łączymy.Na dużej blaszce rozkładamy papier do pieczenia i nakładamy po łyżce ciasta.W dużej odległości bo mocno wyrośnie. Pieczemy całość w piekarniku przez 10-12 min w temperaturze 170 stopni.Po ostygnięciu przekrawamy na pół i smarujemy czekodżemem.