Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te wafle kajmakowe to coś pysznego. Znikają z talerza w tempie błyskawicznym. Niestety są niebezpieczne, bo można je jeść bez opamiętania. Myślę, że każdy zna ten wspaniały smak, ale może nie każdy robił je samodzielnie w domu, do czego dzisiejszym wpisem zachęcam. Mało roboty, wspaniały efekt. Doskonała, szybka propozycja na domówkę i nie tylko. Żeby ułatwić i przyspieszyć sobie pracę kupujemy gotową masę krówkową.
Dzisiaj coś na osłodę. Prosty przepis nie wymagajacy wirtuozerji kulinarnej,...
Odsłon: 2502
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 65
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 65
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Składniki
Masło ucieramy mikserem na puszystą masę
Do masła dodajemy po łyżce gotowej masy krówkowej i dalej miksujemy, aż do wyczerpania kajmaku
Masą przekładamy wafle
Przełożonego andruta owijamy w folię spożywczą, dociskamy czymś ciężkim np drewnianą deską i wkładamy na kilka godzin do lodówki
Andruta kroimy w prostokąty lub romby
Przepisy Desery
Desery
Bezowy deserek ze śmietaną i galaretką.
Desery
Drożdżowa baba wielkanocna z nutą pomarańczy
Desery
Wielkanocna tarta czekoladowo ciasteczkowa
Desery
babka maślana z sokiem z limonki
Bezowy deserek ze śmietaną i galaretką.
Masz ochotę na smaczny deserek to polecam ten oto bezowy deser ze śmietaną i...
Odsłon: 16
Drożdżowa baba wielkanocna z nutą pomarańczy
Wielkanocna baba drożdżowa w smaku wyjątkowa, bo z sokiem z pomarańczy i świe...
Odsłon: 111