Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne babeczki czekoladowe z cukinią bez użycia miksera, idealne do popołudniowej kawki, piknik lub w podróż.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, proszek, sodę oraz startą na tarce czekoladę . W drugiej wymieszaj jajko, olej, jogurt oraz startą na tarce i lekko odciśniętą cukinię.
Składniki mokre przelej do suchych, wymieszaj do połączenia składników. Papilotki napełniaj do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Smacznego .