Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne babeczki czekoladowe z cukinią bez użycia miksera, idealne do popołudniowej kawki, piknik lub w podróż.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15524
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15524
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, proszek, sodę oraz startą na tarce czekoladę . W drugiej wymieszaj jajko, olej, jogurt oraz startą na tarce i lekko odciśniętą cukinię.
Składniki mokre przelej do suchych, wymieszaj do połączenia składników. Papilotki napełniaj do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Smacznego .