Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne babeczki czekoladowe z cukinią bez użycia miksera, idealne do popołudniowej kawki, piknik lub w podróż.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, proszek, sodę oraz startą na tarce czekoladę . W drugiej wymieszaj jajko, olej, jogurt oraz startą na tarce i lekko odciśniętą cukinię.
Składniki mokre przelej do suchych, wymieszaj do połączenia składników. Papilotki napełniaj do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Smacznego .