Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki bez pieczenia na zimno o mocno kokosowym smaku.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25911
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3184
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1406
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25911
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3184
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1406
Składniki
Ciastka kruszymy, dodajemy masło i kakao. Dokładnie mieszamy i wylepiamy spód formy do babeczek. Ja metalową formę wyłożyłam papilotkami, wygodniej jest potem wyjąć. Wstawiamy do lodówki
Wiórki kokosowe, masło oraz miód dokładnie łączmy ze sobą i wykładamy na schłodzony spód. Dociskamy, aby masa się dobrze skleiła i gotowe babeczki wsadzamy do lodówki na przynajmniej 2 godziny.