Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki bez pieczenia na zimno o mocno kokosowym smaku.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Ciastka kruszymy, dodajemy masło i kakao. Dokładnie mieszamy i wylepiamy spód formy do babeczek. Ja metalową formę wyłożyłam papilotkami, wygodniej jest potem wyjąć. Wstawiamy do lodówki
Wiórki kokosowe, masło oraz miód dokładnie łączmy ze sobą i wykładamy na schłodzony spód. Dociskamy, aby masa się dobrze skleiła i gotowe babeczki wsadzamy do lodówki na przynajmniej 2 godziny.