Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zielone babeczki z rukoli i kokosu. Cudownie smakują na ciepło i zimno. Kto ma cierpliwość może babeczko posmarować gorzką czekoladą lub kwaskowym lukrem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 671
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4038
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4004
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 671
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4038
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4004
Składniki
Mąkę wymieszać z cukrem, cukrem waniliowym, proszkiem do pieczenia i wiórkami kokosowymi. Świeże liście rukoli umyć, osuszyć, zmiksować z mlekiem, potem dodać ocet, olej i wymieszać na gładką masę. Dosypać suche składniki i wymieszać łyżką. Zieloną masę przełożyć do silikonowych foremkach do 2/3 wysokości. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 175ºC. Piec około 25-30 minut, sprawdzając patyczkiem, czy jest suchy.