Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie się sprawdzają, gdy najdzie nas nagła ochota na coś słodkiego, albo gdy odwiedzą nas niezapowiedziani goście.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 349
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1474
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 636
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1294
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 349
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1474
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 636
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1294
Składniki
W misce mieszamy ze sobą wszystkie sypkie składniki (mąkę, kakao, cukier puder i proszek do pieczenia). Dodajemy do nich mleko, olej i jajka. Wszystko miksujemy, aby powstała jednolita masa.
Przekładamy ciasto do żaroodpornych miseczek (lub kubków). Ciasta wlewamy do ¾ wysokości naczynia.
Wstawiamy babeczki do kuchenki mikrofalowej i pieczemy 3 minuty na najwyższej mocy.